Vy över Landskrona mot Malmö

Om oss

Cami Gruppen AB har sitt ursprung i Cami Stängsel som grundades år 2000 med huvudverksamhet inom områdesskydd. Företaget har sedan dess expanderat och för att stärka vår roll på marknaden förvärvades, år 2010, Port & Passageteknik AB som med 20 års branscherfarenhet kompletterade vårt erbjudande inom motorer och automatik.

Cami Gruppen AB är ett rikstäckande företag och en av Sveriges ledande aktörer med utveckling och tillverkning inom områdesskydd, automatik och passersystem. Vår verksamhet bygger på kvalitetssäkrade produkter och hög kompetens. Vi strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för dig som kund och tack vare våra engagerade medarbetare kan vi hålla såväl bra service som korta ledtider. Vi är glada över att under flera år blivit utsedda till såväl Gasellföretag av Dagens Industri som Årets Superföretag av Veckans Affärer.

Vi på Cami Gruppen är godkända återförsäljare för CAME i Sverige och vi har ett komplett reservdelslager till all vår automatik. Detta innebär att vi kan leverera till dig inom 24 timmar, allt för att säkerställa en problemfri vardag för dig som kund. Hos oss har du även möjlighet att teckna serviceavtal på all din automatik och därigenom minska risken för dyra driftstopp. Läs mer om vårt erbjudande inom automatik här >>

Cami Gruppens affärsområden är Cami Stängsel, Cami Passageteknik och Cami Proffs. Läs mer om vår organisation här >>