Cami Stängsel AB har sitt ursprung i Cami Stängsel som grundades år 1994 med huvudverksamhet inom områdesskydd. Företaget har sedan dess expanderat och för att stärka vår roll på marknaden förvärvades, år 2010, Port & Passageteknik AB som med 20 års branscherfarenhet kompletterade vårt erbjudande inom motorer och automatik.

Cami Stängsel AB är ett rikstäckande företag och en av Sveriges ledande aktörer med utveckling och tillverkning inom områdesskydd, automatik och passersystem. Vår verksamhet bygger på kvalitetssäkrade produkter och hög kompetens. Vi strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för dig som kund och tack vare våra engagerade medarbetare kan vi hålla såväl bra service som korta ledtider. Vi är glada över att under flera år blivit utsedda till såväl Gasellföretag av Dagens Industri som Årets Superföretag av Veckans Affärer.

Vi på Cami Stängsel är godkända återförsäljare för CAME i Sverige och vi har ett komplett reservdelslager till all vår automatik. Detta innebär att vi kan leverera till dig inom 24 timmar, allt för att säkerställa en problemfri vardag för dig som kund. Hos oss har du även möjlighet att teckna serviceavtal på all din automatik och därigenom minska risken för dyra driftstopp.